Boka din vårplantering idag och erhåll 15% rabatt!

Boka din vårplantering idag och erhåll 15% rabatt!

, Av Ishan Makkar, 2 uppskattad lästid

Säsongen börjar närma sig och det är dags att boka in er vårplantering, passa på för att erhålla rabatten! 

Vi utför planteringar från Skåne upp till Uppsala och även längre upp än så i vissa fall. 

Vi kan erbjuda plantering på :                                                                       - Thujor, Avenbok, Bok, Blodbok, Liguster, Lagerhägg, buxbom, taxus och bambu! 

Vad innebär tjänsten Planterad & Klar?

- Det innebär att önskad häck planteras av vårt team, vi gräver eller använder jordborr beroende på förutsättningar, vi fyller på med ny fin jord för att ge plantorna de bästa förutsättningarna och även gödsel för att ge extra näring. Vi installerar ett komplett bevattningssystem med timer och droppslang för att göra det enkelt och bekvämt för er som kund och för att kunna ge plantorna rätt mängd vatten. 

När planteringen utförs av oss erhåller ni som kund ett garantibevis med 3 års växtgaranti. 

Mer komplicerat än så är det inte, vi låter er som kund luta er tillbaka medan ni får en ny & fin häck planterad!

BEGÄR OFFERT HÄR! - https://thujor.se/pages/offert

Eller boka direkt på hemsidan - https://thujor.se/collections/planterad-och-klar

Vanliga frågor kring tjänsten planterad och klar:

Om vi har en befintlig häck på plats, kan ni även ta bort den? - Ja, självklart kan vi det. Då använder vi vår grävmaskin för att ta bort dem och deponi går även att köpa till om så önskas.

Vad behöver vi som kund göra om vi köper denna tjänst?           - Se till att ha en vattenslang framdragen tills vi kommer. Det är även nödvändigt att vara hemma vid uppstart av planteringen för att kunna visa vart det är det ska planteras. Resten sköter vi. 

Hur lång tid tar det tills ni kommer och planterar?                 - Planterings säsongen drar oftast igång i slutet av mars/början av april. Bokar man alltså plantering nu så sker den då. Bokar man plantering när säsongen är igång så kommer vi och planterar inom 1-3 veckor, beroende på hur schemat ser ut. Ni som kund kan även önska få plantering tidigare eller senare, beroende på vad som passar er bäst. 

Hur går processen till?                                                                - När tjänsten är bokad så återkommer vi till er med ett förslag på datum för plantering. Vi återkommer med det så fort som möjligt efter bokning. Därefter anländer vi på bestämd dag för att utföra planteringen. Sen är det bara att njuta av er nyplanterade häck. 

Har ni frågor eller funderingar? 

Mail: Info@thujor.se

Telefon: 08-533 323 23


Blog posts

Footer image

© 2024 Svedberga Parti AB, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto